Skip to main content

Tekstil og merchandise for fuld skrue

Hos Cottonhill tilbyder vi profiltøj, arbejdstøj, sportstøj, reklamegaver, firmagaver og merchandise.

Vi arbejder med de bedste leverandører i branchen og går op i, at slutproduktet til kunden er i den rigtige kvalitet til den aftalte pris. Vi tilbyder løsninger som gør det lettere for kunden, at genbestille og forholde sig til produkterne.

Vi ønsker tilfredse kunder – Det går vi aldrig på kompromis med. Vi ønsker at skabe jer et unikt udtryk på specifikke produkter, som er med til at binde sammen om kundernes branding.

Vi leverer tryk i forskellig art og udformning og brodering på logo på tøj.

Tilførsel af de rette kompetencer

Casper har 15 år erfaring fra branchen, hvor han har været i produktion, planlægning, design og ikke mindst rådgivning til kunder og kollegaer indenfor tekstil og merchandise. Han har været med til at bygge området op i de virksomheder som han har været i.

Han har arbejdet med alt fra små håndværkervirksomheder til store entreprenører, fra merchandise til festivaler og løbetøj til deltagende virksomheder ved DHL-stafetten. Hvad end det er lagervarer med tryk eller specielproduktioner, en enkeltstående ordre eller et sortiment, så er der hjælp og rådgivning at hente i den rigtige ende af skalaen.

Fokus er på kundens behov, løsningsorienteret tilgang og kvalitet som begge parter kan stå inde for.

Produkterne er alt fra:

T-shirt, Skjorter, Hættetrøjer, Poloshirt, Bukser, Blazer, Arbejdsjakker, Sikkerhedssko, Sokker, Løbetrøjer, Keyhanger, Caps, Drikkedunke, Kuglepenne, Paraplyer, Flag, Muleposer, Bolsjer, Tyggegummi, Miljørigtig logovand mm.